MASKINER OG TILBEHØR

Dette er maskiner og tilbehør man kan leie av oss.

Minigraver 2,5 tonn

Maskin med rotortilt og maskinbredde 1,1 – 1,5 meter. Maks rekkvidde  4,37 meter. Kan leveres med graveskuff, pusseskuff eller smalskuffe.

Pris pr. døgn kr. 1800 + mva.
Helgeleie kr. 3600 + mva.

Vibroplate 100 kg

Vibroplaten er ideell for komprimering av masser ved fundamentering, og opparbeidelse av innkjørsler, gårdsplasser, legging av dekke (brostein, belegningstein, heller, asfalt osv.), etablering av fortau eller annet utomhusarbeid. Den har sammenleggbart håndtak for enkel transport og lagring, samt transporthjul for svært enkel flytting. 

Pris pr. døgn kr. 350 + mva.
Helgeleie kr. 700 + mva.

Steinklype Mekanisk

Griper 5 – 60 cm og inntil 600 kg. 

Pris pr. døgn kr. 300 + mva.
Helgeleie kr. 600 + mva.

Milwaukee Betongsag 350mm

Betongsag med stor kapasitet og batteri. Ypperlig innendørs da den har null utslipp, men også et utmerket alternativ utvendig. Vanntilkobling for reduksjon av støv og slitasje på blad. Leveres med 2 batteri. Slitasje på blad kommer i tillegg.

Pris pr. døgn kr. 500 + mva.
Helgeleie kr. 1000 + mva.

Send oss en melding

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å leie vårt utstyr

Det er ikke vi som bygger de store veiene og næringsbyggene i dette landet, men trenger du hjelp til oppgradering eller vedlikehold av boligene eller næringsbygget ditt, strekker vi oss langt for at du skal bli fornøyd. Ta kontakt for tilbud til ditt prosjekt – ofte er det rimeligere enn man skulle tro.