OM OSS

Din "gode nabo" i Drammen og omegn.

Din Maskinpartner AS

Vi er tilgjengelig for våre kunder til alle døgnets tider.

Vi er lokalisert i Drammen og satser på mindre entrepenør tjenester samt utleie av maskiner og utstyr. Virksomheten ble etablert i 2021 og eies av 2 gode kamerater. Våre tjenester bedrives i utgangspunktet i tillegg til annet arbeid, så produksjonen utføres ofte på kvelder og i helg, og av eierne selv i tillegg til dyktige innleide.

Vi har samlet en lang fartstid og erfaring innenfor våre virkeområder.

Våre konkurrenter er mange, men ofte store og upersonlige. Vi mener derfor vårt konsept er et behov i vårt område, og har en visjon om å være en aktør med personlig oppfølging og som strekker seg langt for at våre kunder skal være fornøyd.

For oss bygges ordrereserve av fornøyde kunder, og dette er sånn vi mener det bør være. Ta gjerne kontakt med oss om det dukker opp spørsmål – vi står klar til å hjelpe deg.

VÅRE ANMELDELSER

HenningSlemmestad
Les mer
Veldig bra utført jobb: legging og tilpasning av belegningsstein, effektivt, punktlig, bra dialog og hyggelige. Full score på alt! Kan anbefales på det varmeste.
OrhanSolbergelva
Les mer
Kom som avtalt og gjorde en strålende jobb!
EinarAsker
Les mer
Ryddig og effektivt utført arbeid, med resultat som står svært godt til forventningene. Ville absolutt brukt samme bedrift igjen.
DagSolbergelva
Les mer
Anbefaler Din Maskinpartner på det sterkeste. Tydelig kommunikasjon. Dyktige folk og fornuftige priser. Vil bruke de på nytt om behovet melder seg.
JeanetteHokksund
Les mer
Tipp topp tommel opp! På både kommunikasjon, pris og gjennomføring!
OddDrammen
Les mer
Godt gjennomført arbeid til avtalt tid og pris. Hyggelige og profesjonelle karer! Maskinpartner AS kan anbefales på det sterkeste.
KimRøyken
Les mer
God pris. Fleksibel sett i forhold til at singel ble spredt ut over parkeringsplass i stedet for en stor haug. Sparte oss for mye arbeid. Ringte på forhånd som avtalt, kom som avtalt. Hyggelig person! Anbefales!
DavidFiltvet
Les mer
Har akkurat fått hjelp av Din Maskinpartner med å demontere og transportere bort en utedo. Fantastisk hyggelige folk som gjorde jobben med imponerende effektivitet og som var nøye med at jeg som kunde skulle bli fornøyd. Enkle å ha med å gjøre, ryddig prisavtale og presise. Kan virkelig anbefale dette firmaet.
LarsDrammen
Les mer
Trivelige folk som løste jobben over forventning. Helt supert!
Previous
Next

Send oss en melding

Ta kontakt med oss for en gratis befaring!

Det er ikke vi som bygger de store veiene og næringsbyggene i dette landet, men trenger du hjelp til oppgradering eller vedlikehold av boligene eller næringsbygget ditt, strekker vi oss langt for at du skal bli fornøyd. Ta kontakt for tilbud til ditt prosjekt – ofte er det rimeligere enn man skulle tro.