TJENESTER

Dette er tjenestene vi kan tilby våre kunder.

Anleggsgartner og steinsetting

Vi oppretter og vedlikeholder uteområder for både privatpersoner og næringsvirksomhet. Vi vet at et flott uteområde gir høy trivsel, og bygger og former uteanlegget til en vakker og funksjonell plass hvor venner og familie vil være begeistret for å samles.

Vi leverer dekker med plen, singel, belegningsstein, heller, betong, asfalt og det meste annet innen steinprodukter.

Vi rammer gjerne inn ditt område med kantstein eller støttemur og kan tilby alt innen hekk og beplantning. Vi tilbyr også trefelling, og kjører gjerne bort ditt hage- eller øvrige avfall.

Graving

Din Maskinpartner har et godt utvalg i maskiner, og tilbyr det meste innen graving som drenering, masseutskiftning, grunnarbeid, planering, kabelgrøfter, stubbefjerning og sanering og/eller fjerning av oljetank.

Vi benytter i hovedsak mindre maskiner, og for deg som kunde betyr dette ofte en lavere kostnad, lettere tilkomst på trange plasser samt mindre konsekvenser for arealene som ikke skal berøres.

Massetransport

Vi i Din maskinpartner kan hente og levere alt av masser som pukk, stein, jord, bark, subbus og fyllmasser til private og næringsvirksomheter.

Vi kjører ofte masse i vanlige tilhengere med tipp, og kommer derfor lett til på trange plasser. Dette gjør også at vi kan tilby masse i mindre omfang enn de store lastebilene, og til et prisnivå som er langt hyggeligere enn om du eksempelvis vurderer å kjøpe sekker på et hagesenter.

Ta kontakt med oss for pris på ditt prosjekt.

Send oss en melding

Ta kontakt med oss for en gratis befaring!

Det er ikke vi som bygger de store veiene og næringsbyggene i dette landet, men trenger du hjelp til oppgradering eller vedlikehold av boligene eller næringsbygget ditt, strekker vi oss langt for at du skal bli fornøyd. Ta kontakt for tilbud til ditt prosjekt – ofte er det rimeligere enn man skulle tro.